HTML

Reklámzenék

Reklámokban szereplő aláfestő zenék címe, esetleg az eredeti szám klipje. Ha tetszik egy reklám zenéje és itt nem találod meg, írd meg egy kommentben és megkeressük.

Supradyn - töltődjön fel (2009)

2010.08.18. 23:37 atomgape

Viszonylag régebbi reklám, de újra és újra felbukkan a tél elején, amikoris a gyártók szerint nagy mennyiségű vitamint kell vásárolnunk (nyár elején pedig lábgombaölőkkel támadnak). Ez a Supradyn reklámja, amelynek érdekessége, hogy képtelenség megérteni a dal szövegét.

Az előadó és a cím:

Dora Carofiglio (Novecento együttes) - We're Ready

Szerintem az énekesnőnek csak valami halvány elképzelése lehet az angol nyelvről, vagy én vagyok szuperbéna (de próbáltam utánanézni, és senki sem érti, mit akar énekelni a hölgyemény - ez olyan, mint a Bikicsunáj). Azért ha ennél jobbat tud valaki, írja meg:

"Running now my ocean train
But myself to Universe
We care when I breath out life

Na-na-na-na-nanana
Na-na-na-na-nanana

We are ready to music tonight
We are ready to go very far"
 

Hi-hi. :-)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamzenek.blog.hu/api/trackback/id/tr122231859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása