HTML

Reklámzenék

Reklámokban szereplő aláfestő zenék címe, esetleg az eredeti szám klipje. Ha tetszik egy reklám zenéje és itt nem találod meg, írd meg egy kommentben és megkeressük.

Malév reklámzene (1988 - )

2010.11.20. 19:41 atomgape

Jó régóta nem jelentkeztem, mert nem hallok igazán jó, fülbemászó reklámzenét itthonról. Úgy gondoltam, ez nem mehet már így tovább, ismét a retróhoz nyúlok (ami egyébként nem is lehetne aktuálisabb, hiszen még mindig ez a zene van használatban): A Malév, a magyar légitársaság reklámzenéje. Nem véletlen, hogy változatlan formában több, mint 20 éve használják: talán vannak fülbemászóbb és többet játszott reklámok, de ilyen gyönyörű dallama és hangzása nincs egyiknek sem. Nekem kétségkívül Presser Gábor 1988-as szerzeménye a TOP 1. Ha ma kellene megírni a Magyar Himnusz dallamát és szavazni lehetne a zeneszerzőre, én rá tenném a voksomat mert aki ilyet le tud rakni az asztalra, az nem semmi zenész.

Nade halljuk azt a zenét:

 

 

1 komment

Címkék: retro 1988 malév presser gábor commercial

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamzenek.blog.hu/api/trackback/id/tr272461755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mitzimackó 2012.02.03. 16:54:07

vangelis se tagadná le, ha valaki tévedésből őt jelölné szerzőnek :-) mert a stílus rá hajaz, bár eredeti presser (ld. electromantic)
süti beállítások módosítása